Tijd voor een goed gesprek? Tijd voor een goed gesprek?
Wie is Els? Hoe bereik je Els? Bel Els in de media  
Wat is stichting Bel Els? Tips van Els Sponsors van Bel Els
Wanneer bel je Els? Els zoekt vriendinnen Els maatschappelijk betrokken
     

Wie is Els?

ELS is een goede vriendin of vriend met een luisterend oor. Je kunt ELS 12 uur per dag bellen. Tussen elf uur 's ochtends en elf uur 's avonds. Niets is te gek voor ELS. Het gesprek is anoniem, je kunt haar of hem alles vertellen.

ELS is er voor iedereen. Mensen die een luisterend oor nodig hebben...hun ei kwijt willen. Heb je relatieproblemen? Zit je met de opvoeding van je kind? Voel je je eenzaam? Ben je een dierbaar iemand kwijtgeraakt? Heb je last van impotentie? Of wil je wat leuks delen, zoals de geboorte van je kleinkind of een nieuwe liefde? Bel met ELS als je met een probleem zit of gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek!

Bij Els kan je terecht met je problemen maar ook voor een gewoon praatje. Soms is Els een meedenkende gesprekspartner, soms een luisterend oor, soms de eerste of enige aan wie je je verhaal kwijt kunt, soms is Els een spiegel waar je in kijkt, soms is Els een arm om je schouder of een steuntje in je rug. En soms is Els de eerste stem die je in dagen hebt gehoord... Els is er voor iedereen, het maakt niet uit hoe jong of oud je bent en waarover je wilt praten.Je kunt Els alles vertellen. Els leeft met je mee. Els geeft je een stukje warmte, steun en aandacht precies op het moment dat jij dat nodig hebt. In een gesprek met Els gaat het om jou en om niemand anders. Een gesprek met Els is anoniem. Els kijkt niet op de klok, Els heeft en neemt de tijd voor je. Voor Els ben je geen nummer, patient of client. Voor Els ben je een medemens. Je kunt Els elke dag, dus ook op zon- en feestdagen, bereiken van 11.00 tot 23.00.

Bel ELS 0900 700 7777